İYİLİKTE YARIŞAN SINIFLAR...

"Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var"

Bakanlığımızın 2014/2015 eğitim-öğretim yılından itibaren başlatmış olduğu "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" projesi kapsamında amaçlanan; Çocuklarımızı küçük yaşlardan itibaren bilinçli, yardımsever, başkalarının dertleriyle dertlenen, duyarlı insanlar yetiştşrmeyi hedeflemiştir. Bu proje; Savaş, doğal afet, yoksulluk, hastalık vb. sebeplerle Türkiye veya dünyanın başka bir ülkesinde anne/babasını kaybetmiş olan çocuklarımızın eğitim, sağlık, gıda, yiyecek ve barınma gibi temel ihtiyaçların karşılanması için öğrencilerimizin katkı sağlamasını amaçlamaktadır.

Atatürk İlkokulu olarak bu anlamlı projeye  katkı sunmak amacıyla "Yetim Kardeş" edindik. Bu duygu ile projeye destek veren öğrencilerimize teşekkür ediyor yetim kardeşimize başarı ve mutluluklar diliyoruz.

Yetim KardeşYetim Kardeş

Yayın: 21.11.2014 - Güncelleme: 13.03.2015 10:38 - Görüntülenme: 2541