OKUL-AİLE BİRLİĞİNİN KURULMASI

Okul-Aile BirliğiOkul-Aile BirliğiOkul-Aile Birliği

2014/2015 Öğretim Yılı Atatürk İlkokulu Okul-Aile Birliği toplantısı 23/10/20104 Pazar günü saat 11.00 de Okulumuz bahçesinde yapıldı. Veli ve öğretmenlerin geniş katılımıyla yapılan Okul-Aile Birliği toplantısında;

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızdan sonra açılış konuşmasını Okul Müdürümüz Sayım BAŞAÇIK yaparak, velilerin duyarlılığına teşekkür etmiş ve ilkokul olarak ilk defa Okul-Aile Birliğini kuracaklarını belirtmiştir.

Divan Başkanı ve katip üye seçiminden sonra Okul-Aile Birliği Genel Kurulun görev ve yetkileri okunmuş olup yapılan seçimlerde Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu organları teşekkül etmiştir.

Bu bağlamda Yönetim Kurulunun yapmış olduğu görev dağılımında Okul-Aile Birliği Başkanlığına Yılmaz LEVENTOĞU seçilmiştir.

Atatürk İlkokulu olarak Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerini tebrik eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Yayın: 03.11.2014 - Güncelleme: 30.08.2015 18:04 - Görüntülenme: 1090