ADIYAMAN / GÖLBAŞI - Atatürk İlkokulu

Mrt

Okul öncesi A sınıfı velimiz Ümran SEVİM ile bitki dikerek baharı karşılama, velimiz Dilber BİLGİLİ ile bilim günü çalışması başlığına uçan balon deneyi yapıldı. Etkinliklerimize emek veren tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okul öncesi B sınıfı öğrencilerimizden aile katılımlı meyve tabağı etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan velilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma Günü kapsamında okulumuzda tören gerçekleştirildi. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Bayan öğretmenlerimizin ve çalışanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladık. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

Okulumuzdan 15 tatilde özel eğitim öğretmenliğine geçmesi sebebiyle Sincik ilçesine tayini çıkan Mehmet Nurullah YILMAZ öğretmenimize başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim ederek veda yemeği düzenledik. Mehmet Nurullah YILMAZ hocamıza bundan sonraki yaşamında sağlık, huzur, mutluluk dileriz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yapılan sergi çalışmasına katılan öğrencilerimiz düzenlenen törenle ödüllendirildi. Emeklerinden dolayı öğrencilerimize teşekkür eder başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda sergi düzenlendi. Etkinliğimizde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okul öncesi B sınıımızdan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında kültürel etkinlik olarak "Nevşehir ve Nasrettin Hoca" etkinliği düzenlediler. Emeklerinden dolayı öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

"Aydınlık Yarınlara" Kitap okuma yarışmasında 3/B sınıfı öğrencimiz Sıla Yaren YARAR ilçe dördüncüsü oldu. Atatürk İlkokulu ailesi olarak öğrencimizi, öğretmenimizi ve emeği gecen herkesi tebrik ederiz.

"TEKNOFEST" Tanıtım Toplantısı Okulumuzda Düzenlendi

Şbt

2. Yarıyıl veli bilgilendirme toplantılarımız okul öğretmenlerimiz ve okul idarecilerimizin iş birliğiyle devam ediyor.

1.DÖNEM SONU KARNE TÖRENİMİZ

1.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ OKUMA BAYRAMI ETKİNLİĞİ YAPTIK

Şbt

VELİLERİMİZE TRAVMA SONRASI GRUP TEMELLİ MÜDAHALE SEMİNERİ VERİLDİ.