Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Nisan ayı çalışmaları kapsamında grafiti ve şiir ezberleme çalışmalarımızdan örnekler.

Nis

Okulumuzda bilsem sınavını kazanan 1/C sınıfından Ecrin Su ÖZGENEL, 2/B sınıfından Emir Kutay ERSARAN, 3/A sınıfından Yusuf ORHAN okulumuz tarafından ödüllendirildi.

Nis

Kalem Projesi mart ayı meslek tanıtımı kapsamında Av. Ülker Güner VAKİTBİLİR tarafından öğrencilerimize avukatlık mesleği tanıtımı yapıldı kendisine Atatürk İlkokulu ailesi olarak teşekkür ederiz.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında öğrencilerimiz tarafından özgün masal anlatımı gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okul öncesi B şubesi öğrencilerimiz geri dönüşüm robot etkinliği düzenledi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekür ederiz.

Nis

Okul öncesi A şubemiz Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Mart ayı söyle çiz etkinliği ve zıt anlamlı kelime kartları ile etkinlik düzenledi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okul öncesi B sınıfı öğrencilerimiz Orman Haftası etkinliği düzenledi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Sıfır Atık asarım ve 23 Nisan resim yarışmalarında okulumuzda birinci olan öğrencilerimiz M. Erdem ACAR ve Muay Thai box müsabakasında madalya alan Muhammed ASLAN ve Sait Berat AKAŞ'ı ödüllendirdik. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Nis

18 Mart Çanakkale Zaferi programı okulumuz öğretmenlerinden Şeyma BURÇ ÜREN ve Tuncer ASLAN rehberliğinde gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okul öncesi b sınıfı öğrencilerimiz 18 Mart Çanakkale Zaferi gurup etkinliği düzenlediler. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okul öncesi A sınıfı velimiz Ümran SEVİM ile bitki dikerek baharı karşılama, velimiz Dilber BİLGİLİ ile bilim günü çalışması başlığına uçan balon deneyi yapıldı. Etkinliklerimize emek veren tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okul öncesi B sınıfı öğrencilerimizden aile katılımlı meyve tabağı etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan velilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma Günü kapsamında okulumuzda tören gerçekleştirildi. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Bayan öğretmenlerimizin ve çalışanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladık. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.