ADIYAMAN / GÖLBAŞI - Atatürk İlkokulu

May

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” nın 95.yıldönümü Okulumuzda törenlerle kutlandı.

Nis

Okulumuzda eğitimde güzel örnekler sergisi ve dayanışma etkinlikleri devam ediyor.

Nis

İlçemizde kutlanan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında İlkokullar arasında düzenlenen Resim yarışmasında okulumuz öğrencileri ilk üç dereceyi aldılar.

Nis

"Erdemli ve Başarılı Bireyler" projesi ile ilgili olarak Nisan ayı değeri olan "Yardımlaşma" konusunda Okulumuz Öğretmenleri, okumaya geçen 1.sınıf öğrencilerine hikaye kitapları alarak okumalarına destek verdiler.Yine Okulumuz öğrenci velileri yaptıkları yardım paketlerini ihtiyaç sahiplerine ileterek yardımlaşmanın toplumsal bir değer olduğunu vurguladılar.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Şehitleri Anma Gününün 100.Yıldönümü Okulumuzda törenlerle kutlandı.

Mrt

"12 Mart M.Akif ERSOY´u Anma ve İstiklal Marşımızın Kabulü"  Okulumuzda coşkulu etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Okulumuz sınıf öğretmeni iken İlçemiz Şehit Ahmet Demir İlkokuluna Müdür Yardımcısı olarak atanan Cuma YAT öğretmenimize, Atatürk İlkokulu olarak veda yemeği verildi.

Mrt

Okulumuzda 01-07 Mart tarihleri arasında kutlanması gereken Yeşilay Haftası renkli görüntü ve etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Okulumuzda 04 Mart 2015 Çarşamba günü "Deprem ve Yangın" afetleri konularında eğitim verilerek tatbikat yapıldı.

Mrt

Atatürk İlkokulu 4.sınıf öğrencilerine İlçemizdeki Ortaokul türlerinin tanıtımı ve yönlendirilmesi için bu okullara gezi düzenlendi.

Şbt

Okulumuzda 27 Şubat 2015 Cuma günü İkaz Alarm Tatbikatı yapıldı.

Şbt

Okulumuz Öğretmenlerinin peryodik olarak yapmış oldukları veli ziyaretleri sürmektedir.

Şbt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı ve Mehmet Akif ERSOY´u anma etkinlikleri kapsamında şiir okuma yarışmaları yapıldı.

Şbt

Okulumuz 4.Sınıf Velileriyle Seçmeli Ders Seçim Toplantısı.

Şbt

Atatürk İlkokulu; 2014-2015 öğretim yılı II. Dönem Başı Öğretmenler Kurulu toplantısını birlik, beraberlik ve dayanışma güçlerini pekiştirmek için yemekte bir araya geldiler.