Sınıf Öğretmenlerimiz veli ziyaretlerine hızla devam ediyor.

Öğrencilerimize, Berberlik-Kuaförlük- mesleği tanıtımı yapıldı.

Ara

Okulumuzda yapılan Sosyal ve Kültürel Faaliyetler çalışmalarına hızla devam etmektedir.

Ara

Gölbaşı Toplum Sağlığı Merkezince okulumuzda Florür uygulaması il ağız ve diş sağlığı taraması yapıldı.

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası 12-18 Aralık tarihleri arasında Okulumuzda etkinliklerle  kutlandı.

Damla damla akan sudan,
Koca göller dolup taşar.
Tutumsuzlar kalır yolda,
Tutumlular dağlar aşar.

Ara

Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizden Eczacı Abdurrahman NEHİR ile Uzman Dr.Volkan NEHİR, okulumuzu ziyaret ettiler.

Kas

Okulumuzda Erdemli ve Başarılı Birey projesi Eğitim Danışmanlığı çerçevesinde Doktorluk mesleği tanıtıldı.

Kas

Okulumuzda “Öğretmenler Günü”  kutlaması çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuzda öğrenci ve velilere “Akılcı ilaç kullanımı ve çocuklarda diyabet hastalığı” konulu seminer düzenlendi.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığı Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Yönergesi doğrultusunda okulumuzda  yapılan sınıf temsilcileri seçiminden sonra Okul Öğrenci Meclisi Temsilciliği seçimi yapıldı.

Kas

Okulumuzda; Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk´ün, ebediyete irtihalinin 77. yılında, törenlerle anıldı.

Kas

İlçe Halk Sağlığı Müdürlüğü ekiplerince, okulumuz okul öncesi ve 1.Sınıf öğrencilerine aşılar yapıldı.

Kas

Okulumuzda Kızılay Haftası etkinliklerle kutlandı.

Kas

Okumayı teşvik amacıyla okulumuz öğrencilerine hediye kitaplar dağıtıldı.

Ekm

Okulumuzda Erdemli ve Başarılı Birey projesi Eğitim Danışmanlığı çerçevesinde Avukatlık mesleği tanıtıldı.