ADIYAMAN / GÖLBAŞI - Atatürk İlkokulu

Ekm

“Erdemli ve Başarılı Birey Projesi” kapsamında, kültürel faaliyetlerden  “Her Çocuk Özeldir” filmi velilerle birlikte izlendi.

Ekm

2015-2016 Öğretim Yılı Atatürk İlkokulu Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 18.10.2015 tarihinde okulumuz bahçesinde yapıldı.

Eyl

Bu yıl, dengeli beslenme ve obezite ile mücadele konusunda “Kahvaltımı Yaptım Meyvem Çantamda” projesini uygulamaya koyduk.

Eyl

Okulumuzda İlköğretim Haftası törenlerle kutlandı.

Eyl

Okulumuzda 2015 Eylül dönemi Mesleki Çalışma ve Öğretmenler Kurulu toplantısı yapıldı.

Okulumuzda 2015-2016 Öğretim Yılına hazırlıklar tamamlandı.

Haz

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali Şeyh ÖZDEMİR,Öğretmenlerin yıl sonu mesleki çalışmaları kapsamında okulumuzu ziyaret ettiler.

Haz

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Haziran Dönemi Seminer çalışması okulumuzda başladı.

Haz

Okulumuz 4.Sınflar  etkinlikleri kapsamında bilgi yarışması ve veda etkinliği düzenlendi.

2014-2015 Öğretim Yılı Karne Sevinci

May

Okulumuz 1.sınıfların hazırlamış olduğu “Okuma Bayramı” etkinliği  yapıldı.

May

Okulumuz yıl sonu etkinlikleri kapsamında Görsel Sanatlar Öğretmeni Sakine TAŞ rehberliğinde öğrencilerimiz yıl boyunca yapmış oldukları resimleri sergilediler.

May

7-11 Yaş grubu öğrencilerimize İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerince Trafik Güvenliği Eğitimi Verilmiştir. Eğitim sonrası Öğrencilere Trafik Dedektif kimlik kartları ve yaka kartları dağıtılarak trafik gönüllüleri olmuşlardır.

May

Okulumuzda ders dışı egzersiz çalışmaları kapsamında yapılan “Satranç Öğretimi Kursu” sonucunda sınıflar bazında satranç turnuvası yapıldı.

May

Atatürk ilkokulu´ndan Erdemli ve Başarılı Birey Çalışması...